Afscheid.

De afgelopen maanden waren niet gewoon, sterker nog ze waren abnormaal! Corona heeft er overal flink ingehakt, ook voor het vrijwilligerswerk van UVV Enschede. Gelukkig zijn we geen vrijwilligers verloren door de ziekte, wel als gevolg ervan. Mensen waren en zijn angstig, durven niet te werken uit angst voor besmetting en heel vaak mocht dat ook niet in eerste instantie van de instelling.

Voorzichtig aan begint hier en daar de inzet van vrijwilligers weer op gang te komen, bijvoorbeeld bij de bloedbank Sanquin en het Roessingh.  Vrijwilligers die blij zijn weer aan de slag te kunnen, ik vind het fijn om te zien en te horen. Gezondheid blijft het belangrijkste uitgangspunt!

 

Deze nieuwsbrief is mijn laatste voor UVV Enschede.  In de afgelopen jaren heb ik me met hart en ziel ingezet voor UVV Enschede, maar nu ga ik er een punt achter zetten.

Ik heb veel bevlogen vrijwilligers ontmoet en ik wil iedereen hartelijk danken voor de prettige contacten die ik heb ervaren en ik wens iedereen veel succes. Blijf gezond!

Ineke Hammer, (oud) voorzitter UVV Enschede.

 

Vacatures.

UVV Enschede is per direct op zoek naar een voorzitter en een penningmeester. Bent u of kent u een geschikte kandidaat? Neem dan contact op met het secretariaat secretariaatuvvenschede@gmail.com

 

Beleidsplan 2020 – 2024

Het beleidsplan 2020 – 2024 van UVV Enschede is gereed en te lezen op de website: www.uvv-enschede.nl

 

Klopt het mailadres nog?

Met enige regelmaat komt het voor dat we bijvoorbeeld bij het versturen van de nieuwsbrief een melding krijgen dat de mail niet kon worden bezorgd omdat het mailadres niet klopt. Vriendelijk verzoek bij het kiezen of wijzigen van een mailadres dit door te geven aan de ledenadministratie: rianowosielski@home.nl

 

Kascontrolecommissie leden 2020 – 2021.

De vrijwilligers Luuk de Jong en Frans Gollenbeek hebben zich bereid verklaard de controle van de kas op zich te nemen. Een reserve lid wordt nog gezocht. Penningmeester Gerrit Peters legt zijn bestuurstaken neer, maar houdt tot zijn opvolging is geregeld de financiën bij.

 

Huishoudelijk reglement aangepast.

Het huishoudelijke reglement is aangepast:  alle leeftijdseisen zijn verwijderd. Toegevoegd is de voorwaarde dat men moet beschikken over een mailadres. Overigens stelt bloedbank Sanquin wel een leeftijdsgrens te weten 80 jaar, dezelfde grens die men stelt aan een donor.

 

 

1 reactie

  1. Henriette Gerzee op 17 september 2020 om 14:59

    Ik wil wel kandidaat zijn voor reserve bij de kascontrole.Laat een reactie achter